STREAMING VANAF IEDERE LOCATIE

Online eventsFrameWave neemt graag de techniek voor uw online evenement uit handen. Dat kan vanaf iedere gewenste locatie, vanuit onze studio of in een hybride vorm. Wij verzorgen camera, licht, geluid, regie en het streamingplatform. Met de nieuwste apparatuur, veel ervaring met online streaming voor allerlei typen evenementen en vooral met veel professionaliteit en enthousiasme!

 
 
 
 
GemeenteRot3

"Mede dankzij jullie kunnen we spreken van een geslaagd webinar als we over de voorbereiding en uitzending praten! Ik hoop dat we in de toekomst zeker meer voor elkaar kunnen betekenen!"

PORotterdam3

"Wij kijken terug op een zeer geslaagde editie van de Dag van de Haven en wij zijn blij dat wij ons event met jullie ondersteuning in Kantine Walhalla konden uitzenden. Het was heel fijn samenwerken met jullie, dus nogmaals dank daarvoor! We komen graag bij een volgend event nog eens bij jullie terug!"

Rechtspraak2

"Dank voor de goede samenwerking om het evenement zo goed bij iedereen in beeld te brengen. We hebben genoten en dat was ook omdat het zo vlekkeloos verliep."

Stream vanaf iedere locatieGaat een evenement of bijeenkomst niet door vanwege corona? Wij verzorgen graag een online streaming op de door uw gewenste locatie, zodat het alsnog digitaal plaats kan vinden. Wij gebruiken meerdere camera’s zodat het aantrekkelijk is om naar te kijken en we zorgen voor perfect geluid. Het evenement of de bijeenkomst kan worden uitgezonden op een platform naar wens, bijvoorbeeld via social media, YouTube of een besloten platform.

Meer informatie? Stuur een mail naar info@framewave.nl

Stream vanuit onze studioEen evenement online streamen? Wij organiseren het graag voor u in onze gloednieuwe studio! Deze studio is recent gebouwd en is voorzien van de nieuwste apparatuur. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk, variërend van een tafel voor 5 personen tot aan staande opstellingen of een formelere setting. We zorgen altijd voor een aantrekkelijke kijkbeleving door het gebruik van meerdere camera’s, perfect geluid en een professionele achtergrond. Indien gewenst inclusief catering.

Meer informatie? Stuur een mail naar info@framewave.nl

Hybride evenementenFrameWave organiseert ook regelmatig hybride evenementen, met een topbeleving voor zowel het fysieke als het digitale publiek. Vanwege onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche kunnen wij deze combinatie als geen ander maken. Wij nemen de volledige techniek qua licht, beeld, geluid, regie en streamingplatform voor u uit handen.

Meer informatie? Stuur een mail naar info@framewave.nl